4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

20213-26-1.jpg

UP OFFICE BUILDING AMSTERDAM

21-12-2022

Al sinds juli 2017 verzorgt 4Some het technisch beheer en onderhoud van het UP Office Building in hartje Amsterdam. Gelegen aan het IJ biedt dit object goed bereikbare flexibele werkplekken en uitgebreide faciliteiten aan meerdere huurders. 4Some maakt onderdeel uit van het UP facility team en is daarnaast hoofdaannemer van de gefaseerde renovatie van alle technische installaties op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een mooie opdracht waar al onze kennis en ervaring samen komen!

Lees meer
4some-5030-1.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, RAMONA WILL

24-11-2022

Hoe is het om te werken bij 4Some? Dat kunnen onze 4Some’ers je natuurlijk het beste zelf vertellen. Op kantoor in IJsselstein spraken we dit keer met Ramona Will. Ramona werkt nu een jaar bij 4Some als contractbeheerder. Wat houdt haar functie in, hoe ervaart zij het werken bij 4Some en wat zijn haar ambities? Ze vertelt het je zelf in deze nieuwe 4Some'er aan het woord. 

Lees meer
4some-2022-medewerkeraanhetwoord-leosavelkouls.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, LEO SAVELKOULS

08-09-2022

Bij 4Some zijn we trots op onze medewerkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat gebruikers, beheerders en beleggers tevreden zijn over onze dienstverlening. We laten je daarom graag kennis maken met een aantal collega’s. Zij vertellen zelf over hun werk bij 4Some en hoe zij het bedrijf ervaren. Dit keer spraken we af met Servicetechnicus Leo Savelkouls bij World Trade Center Rotterdam.

Lees meer
4some-allianztower.jpg

ALLIANZ TOWER COOLSINGEL 120 ROTTERDAM

05-09-2022

Begin dit jaar mochten we als 4Some weer een mooi object toevoegen aan onze onderhoudsportefeuille: de Allianz Tower aan de Coolsingel 120 in Rotterdam. Beheerder Sienna Real Estate, voorheen L’Etoile Properties, heeft namens eigenaar Rotali B.V. het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden en huurdergerelateerde (klimaat) installaties per 1 januari 2022 aan 4Some technisch beheer B.V. gegund. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op en bedanken wij alle partijen voor het getoonde vertrouwen.

Lees meer
4some-2022-stefan-nieland.jpg

EVEN VOORSTELLEN, STEFAN NIELAND

10-08-2022

Vanaf juni 2022 is hij in dienst bij 4Some Technische Beheer, Stefan Nieland. In de rol van Uitvoerder versterkt hij inmiddels het team Projecten W (werktuigbouwkunde) van Stefan Schuur en collega’s. Tijd voor een korte kennismaking met deze nieuwe collega!

Lees meer
photo-2022-06-23-13-02-07.jpg

4SOME STIMULEERT KENNISDELING DOOR WORKSHOPS

30-06-2022

Om de beleggers, beheerders en gebruikers van onze objecten goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het als 4Some belangrijk dat de kennis van onze medewerkers op peil is en blijft. Dit doen we uiteraard via individuele trajecten, maar ook door de kennisdeling binnen ons bedrijf te stimuleren. Hiervoor organiseren we sinds enige tijd actief workshops. Medewerkers kunnen hiervoor zelf ideeën en onderwerpen aandragen. Een zeer succesvol concept blijkt inmiddels.

Lees meer
planeetbaan-hoofddorp.jpg

PROJECT PLANEETBAAN 4 HOOFDDORP

21-06-2022

Door het mooie werk van ons onderhoudsteam de afgelopen jaren, heeft 4Some recent een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit Den Dekker Project Bouw. Het betreft de renovatie van diverse verdiepingen van het hoofdkantoor van Crocs Europe BV, gevestigd aan de Planeetbaan 4 in Hoofddorp. Wij mogen ons in dit project bezighouden met zowel de bestaande als nieuwe E en W installaties op deze verdiepingen.

Lees meer
4some-tech-studenten-roc.jpg

ROC STUDENTEN RONDEN OPDRACHT DUURZAAMHEID AF

16-06-2022

De afgelopen maanden hebben 3 ROC-studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hun bedrijfsopdracht uitgevoerd bij 4Some. De studenten van de mbo-opleiding Technicus Engineering hebben zich voor hun opdracht gebogen over de verduurzaming van een vakantiepark. Wij gingen in gesprek met Damian Piek, Mick Epping en Spike Kreeft (19) over hun opdracht en ervaringen bij 4Some Technisch Beheer.

Lees meer
parc-sandur.jpg

PARC SANDUR (CENTER PARCS) EMMEN

14-04-2022

Een kijkje achter de schermen van een mooie samenwerking met Parc Sandur Emmen. 4Some is enige tijd geleden gevraagd mee te denken over een acuut vervangingsvraagstuk waarbij snel geschakeld moest worden. Pijlers: comfort, bedrijfszekerheid en kostenefficientie met een relatief korte terugverdientijd. Uiteraard met de wens om ook direct stappen te maken op het gebied van verduurzaming. Wij kwamen met een advies op maat. 

Lees meer