4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4some-brje-balie-1.jpg

4SOME'ER VOORSTELLEN, JEANNE BRONKHORST

06-02-2024

Vanaf begin dit jaar kun je Jeanne Bronkhorst tegen komen bij 4Some technisch beheer. Ze vervult de functie secretarieel medewerkster. In deze functie zorgt Jeanne dat alles bij ons op kantoor op rolletjes loopt. Ze is het visitekaartje van 4Some en bezorgt gasten en collega's graag een warm welkom. We geven Jeanne graag het woord! 

Lees meer
4some-paam-voor-kantoor.jpg

4SOME'ER VOORSTELLEN, AMBER PATTERSON

25-01-2024

Vanaf begin januari is ze in dienst bij 4Some technisch beheer, Amber Patterson. Ze vervult een nieuwe rol binnen 4Some; die van HR-assistent en marketingcommunicatie medewerkster. Tijd om eens kennis te maken met deze nieuwe collega!

Lees meer
wtc-lr.jpg

WORLD TRADE CENTER SCHIPHOL AIRPORT

09-01-2024

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij sinds januari 2023 de main contractor zijn van alle technische installaties van het World Trade Center Schiphol Airport op Schiphol. 4Some is hierbij verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van alle werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- en transport installaties. Inmiddels is de implementatiefase bijna afgerond en kijken wij uit naar een nieuw beheerjaar op deze fantastische locatie. Wij bedanken Schiphol Real Estate, CBRE Investment Management en het WTC Schiphol Airport voor het vertrouwen en de aan ons gegunde opdracht!

Lees meer
wtc-plaza.jpg

PROJECT PWC PLAZA WESTGATE I AMSTERDAM

21-12-2023

4Some heeft recent een mooie opdracht ontvangen vanuit PwC: het betreft de verbouwing van de Plaza (centrale ruimte) van het kantoor Westgate I in Amsterdam. Vorig jaar hebben we mee mogen werken aan de verbouwing van de Plaza van Westgate II en na een lange en intensieve samenwerking met ISS en PwC, hebben we ook de opdracht voor de verbouwing van de Plaza in Westgate I mogen ontvangen. 4Some is verantwoordelijk voor de aanpassingen aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Een grote complexe opdracht die in fases doorloopt tot en met 2024.

Lees meer
vijzelstraat-68-78-4273.jpg

PROJECT VIJZELSTRAAT 68-78 AMSTERDAM

06-09-2023

De komende tijd werkt 4Some aan een nieuw project in het object aan de Vijzelstraat 68-78 in Amsterdam. 4Some is gevraagd mee te denken over de herinrichting van de 4e verdieping van het pand en alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Na deze engineeringsopdracht zullen we aan de slag gaan met de door ons uitgedachte nieuwe indeling. Alle betrokkenen wensen wij veel succes met dit mooie project!

Lees meer
4some-2023-artikel-takeair.jpg

INNOVATIE IN LUCHTBEHANDELING

24-08-2023

Als 4Some vinden we het belangrijk dat de gebruikers van de gebouwen die wij beheren comfortabel en veilig kunnen werken en leven. Duurzaamheid en respect voor milieu en klimaat zijn hierbij belangrijke waarden. Innovaties op dit gebied omarmen we graag, daarom werkten we afgelopen jaar mee aan een pilot op het gebied van innovatieve luchtbehandeling. Geïnitieerd door CBRE Investment Management en TakeAir, werd het Nieuw Amsterdam Gebouw aan de Hoekenrode in Amsterdam omgedoopt tot pilot case. Een kijkje achter de schermen van dit bijzondere project.

Lees meer
cuserstraat.jpg

PROJECT CUSERSTRAAT 85 AMSTERDAM

17-08-2023

Recent heeft 4Some een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit COARE Realisatie BV. Het betreft de complete verduurzaming van een luxe kantoorpand aan de Cuserstraat 85 in Amsterdam; 1 van de 5 panden die samen het Cuserpark vormen. Een mooie opdracht die tot stand is gekomen dankzij de goede samenwerking tussen onze teams projecten en specialisten.  

Lees meer
img-2748.jpg

ROC STUDENTEN GESLAAGD!

13-06-2023

Vorige week dinsdag was een spannende dag voor ‘onze’ Damian, Mick en Colin. De drie studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hebben de afgelopen periode hun eindopdracht gedaan binnen 4Some en mochten eindelijk hun eindpresentatie geven aan hun docent. In aanwezigheid van hun 4Some begeleiders kwam op deze zonovergoten dag dan eindelijk het verlossende woord: Geslaagd!

Lees meer
kopie-van-4some-2022-certificeringen-vca-1-.png

VCA-CERTIFICAAT VERLENGD

12-05-2023

Op maandag 8 en dinsdag 9 mei heeft de jaarlijkse VCA-audit weer plaatsgevonden. Hierbij is onafhankelijk getoetst hoe wij als 4Some omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Wij zijn blij te kunnen melden dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat ons VCA-certificaat weer met een jaar is verlengd. 

Lees meer