4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

kopie-van-4some-2022-certificeringen-vca-1-.png

VCA-certificaat verlengd

12-05-2023

Op maandag 8 en dinsdag 9 mei heeft de jaarlijkse VCA-audit weer plaatsgevonden. Hierbij is onafhankelijk getoetst hoe wij als 4Some omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Wij zijn blij te kunnen melden dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat ons VCA-certificaat weer met een jaar is verlengd. 

Lees meer
jll-emea-nl-kantoorgebouw-de-brug-rotterdam.jpg

DE BRUG / DE KADE ROTTERDAM

11-04-2023

Vanaf 1 januari 2023 heeft 4Some technisch beheer een nieuw iconisch object mogen toevoegen aan het portfolio: De Brug/De Kade in Rotterdam. Het object ligt pal langs de Nieuwe Maas en bestaat uit een L vormig laagbouwdeel met parkeergarage 'De Kade', en een zwevend bouwdeel 'De Brug'. Eind 2022 heeft 4Some al de opdracht mogen ontvangen om te starten met het casco maken van de verdiepingen in het pand en inmiddels is ook het beheercontract voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties aan ons gegund. Wij bedanken MVGM voor het vertrouwen en de opdracht.

Lees meer
jacco-mens.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, JACCO MENS

27-02-2023

Hij mag al bijna zijn koperen jubileum vieren want op 1 april aanstaande werkt hij 12,5 jaar bij 4Some, Jacco Mens. Jacco is één van onze meet- en regelspecialisten en hij wilde ons wel wat vertellen over zijn veelzijdige baan bij 4Some. Een echte vak fanaat die het naadje van iedere kous wil weten; de functie van specialist past hem dus als een jas. Naast meet- en regeltechniek bijt hij zich tegenwoordig helemaal vast in bodemtechniek: warmte- en koudeopslag in de bodem. We geven Jacco graag het woord!

Lees meer
20213-26-1.jpg

UP OFFICE BUILDING AMSTERDAM

21-12-2022

Al sinds juli 2017 verzorgt 4Some het technisch beheer en onderhoud van het UP Office Building in hartje Amsterdam. Gelegen aan het IJ biedt dit object goed bereikbare flexibele werkplekken en uitgebreide faciliteiten aan meerdere huurders. 4Some maakt onderdeel uit van het UP facility team en is daarnaast hoofdaannemer van de gefaseerde renovatie van alle technische installaties op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een mooie opdracht waar al onze kennis en ervaring samen komen!

Lees meer
4some-5030-1.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, RAMONA WILL

24-11-2022

Hoe is het om te werken bij 4Some? Dat kunnen onze 4Some’ers je natuurlijk het beste zelf vertellen. Op kantoor in IJsselstein spraken we dit keer met Ramona Will. Ramona werkt nu een jaar bij 4Some als contractbeheerder. Wat houdt haar functie in, hoe ervaart zij het werken bij 4Some en wat zijn haar ambities? Ze vertelt het je zelf in deze nieuwe 4Some'er aan het woord. 

Lees meer
4some-2022-medewerkeraanhetwoord-leosavelkouls.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, LEO SAVELKOULS

08-09-2022

Bij 4Some zijn we trots op onze medewerkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat gebruikers, beheerders en beleggers tevreden zijn over onze dienstverlening. We laten je daarom graag kennis maken met een aantal collega’s. Zij vertellen zelf over hun werk bij 4Some en hoe zij het bedrijf ervaren. Dit keer spraken we af met Servicetechnicus Leo Savelkouls bij World Trade Center Rotterdam.

Lees meer
4some-allianztower.jpg

ALLIANZ TOWER COOLSINGEL 120 ROTTERDAM

05-09-2022

Begin dit jaar mochten we als 4Some weer een mooi object toevoegen aan onze onderhoudsportefeuille: de Allianz Tower aan de Coolsingel 120 in Rotterdam. Beheerder Sienna Real Estate, voorheen L’Etoile Properties, heeft namens eigenaar Rotali B.V. het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden en huurdergerelateerde (klimaat) installaties per 1 januari 2022 aan 4Some technisch beheer B.V. gegund. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op en bedanken wij alle partijen voor het getoonde vertrouwen.

Lees meer
4some-2022-stefan-nieland.jpg

EVEN VOORSTELLEN, STEFAN NIELAND

10-08-2022

Vanaf juni 2022 is hij in dienst bij 4Some Technische Beheer, Stefan Nieland. In de rol van Uitvoerder versterkt hij inmiddels het team Projecten W (werktuigbouwkunde) van Stefan Schuur en collega’s. Tijd voor een korte kennismaking met deze nieuwe collega!

Lees meer
photo-2022-06-23-13-02-07.jpg

4SOME STIMULEERT KENNISDELING DOOR WORKSHOPS

30-06-2022

Om de beleggers, beheerders en gebruikers van onze objecten goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het als 4Some belangrijk dat de kennis van onze medewerkers op peil is en blijft. Dit doen we uiteraard via individuele trajecten, maar ook door de kennisdeling binnen ons bedrijf te stimuleren. Hiervoor organiseren we sinds enige tijd actief workshops. Medewerkers kunnen hiervoor zelf ideeën en onderwerpen aandragen. Een zeer succesvol concept blijkt inmiddels.

Lees meer