4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

vijzelstraat-68-78-4273.jpg

PROJECT VIJZELSTRAAT 68-78 AMSTERDAM

06-09-2023

De komende tijd werkt 4Some aan een nieuw project in het object aan de Vijzelstraat 68-78 in Amsterdam. 4Some is gevraagd mee te denken over de herinrichting van de 4e verdieping van het pand en alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Na deze engineeringsopdracht zullen we aan de slag gaan met de door ons uitgedachte nieuwe indeling. Alle betrokkenen wensen wij veel succes met dit mooie project!

Lees meer
4some-2023-artikel-takeair.jpg

INNOVATIE IN LUCHTBEHANDELING

24-08-2023

Als 4Some vinden we het belangrijk dat de gebruikers van de gebouwen die wij beheren comfortabel en veilig kunnen werken en leven. Duurzaamheid en respect voor milieu en klimaat zijn hierbij belangrijke waarden. Innovaties op dit gebied omarmen we graag, daarom werkten we afgelopen jaar mee aan een pilot op het gebied van innovatieve luchtbehandeling. Geïnitieerd door CBRE Investment Management en TakeAir, werd het Nieuw Amsterdam Gebouw aan de Hoekenrode in Amsterdam omgedoopt tot pilot case. Een kijkje achter de schermen van dit bijzondere project.

Lees meer
cuserstraat.jpg

PROJECT CUSERSTRAAT 85 AMSTERDAM

17-08-2023

Recent heeft 4Some een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit COARE Realisatie BV. Het betreft de complete verduurzaming van een luxe kantoorpand aan de Cuserstraat 85 in Amsterdam; 1 van de 5 panden die samen het Cuserpark vormen. Een mooie opdracht die tot stand is gekomen dankzij de goede samenwerking tussen onze teams projecten en specialisten.  

Lees meer
img-2748.jpg

ROC STUDENTEN GESLAAGD!

13-06-2023

Vorige week dinsdag was een spannende dag voor ‘onze’ Damian, Mick en Colin. De drie studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hebben de afgelopen periode hun eindopdracht gedaan binnen 4Some en mochten eindelijk hun eindpresentatie geven aan hun docent. In aanwezigheid van hun 4Some begeleiders kwam op deze zonovergoten dag dan eindelijk het verlossende woord: Geslaagd!

Lees meer
kopie-van-4some-2022-certificeringen-vca-1-.png

VCA-CERTIFICAAT VERLENGD

12-05-2023

Op maandag 8 en dinsdag 9 mei heeft de jaarlijkse VCA-audit weer plaatsgevonden. Hierbij is onafhankelijk getoetst hoe wij als 4Some omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Wij zijn blij te kunnen melden dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat ons VCA-certificaat weer met een jaar is verlengd. 

Lees meer
jll-emea-nl-kantoorgebouw-de-brug-rotterdam.jpg

DE BRUG / DE KADE ROTTERDAM

11-04-2023

Vanaf 1 januari 2023 heeft 4Some technisch beheer een nieuw iconisch object mogen toevoegen aan het portfolio: De Brug/De Kade in Rotterdam. Het object ligt pal langs de Nieuwe Maas en bestaat uit een L vormig laagbouwdeel met parkeergarage 'De Kade', en een zwevend bouwdeel 'De Brug'. Eind 2022 heeft 4Some al de opdracht mogen ontvangen om te starten met het casco maken van de verdiepingen in het pand en inmiddels is ook het beheercontract voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties aan ons gegund. Wij bedanken MVGM voor het vertrouwen en de opdracht.

Lees meer
jacco-mens.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, JACCO MENS

27-02-2023

Hij mag al bijna zijn koperen jubileum vieren want op 1 april aanstaande werkt hij 12,5 jaar bij 4Some, Jacco Mens. Jacco is één van onze meet- en regelspecialisten en hij wilde ons wel wat vertellen over zijn veelzijdige baan bij 4Some. Een echte vak fanaat die het naadje van iedere kous wil weten; de functie van specialist past hem dus als een jas. Naast meet- en regeltechniek bijt hij zich tegenwoordig helemaal vast in bodemtechniek: warmte- en koudeopslag in de bodem. We geven Jacco graag het woord!

Lees meer
20213-26-1.jpg

UP OFFICE BUILDING AMSTERDAM

21-12-2022

Al sinds juli 2017 verzorgt 4Some het technisch beheer en onderhoud van het UP Office Building in hartje Amsterdam. Gelegen aan het IJ biedt dit object goed bereikbare flexibele werkplekken en uitgebreide faciliteiten aan meerdere huurders. 4Some maakt onderdeel uit van het UP facility team en is daarnaast hoofdaannemer van de gefaseerde renovatie van alle technische installaties op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een mooie opdracht waar al onze kennis en ervaring samen komen!

Lees meer
4some-2022-medewerkeraanhetwoord-leosavelkouls.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, LEO SAVELKOULS

08-09-2022

Bij 4Some zijn we trots op onze medewerkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat gebruikers, beheerders en beleggers tevreden zijn over onze dienstverlening. We laten je daarom graag kennis maken met een aantal collega’s. Zij vertellen zelf over hun werk bij 4Some en hoe zij het bedrijf ervaren. Dit keer spraken we af met Servicetechnicus Leo Savelkouls bij World Trade Center Rotterdam.

Lees meer