4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4SOME'ER VOORSTELLEN, AMBER PATTERSON

4SOME'ER VOORSTELLEN, AMBER PATTERSON

Vanaf begin januari is ze in dienst bij 4Some technisch beheer, Amber Patterson. Ze vervult een nieuwe rol binnen 4Some; die van HR-assistent en marketingcommunicatie medewerkster. Tijd om eens kennis te maken met deze nieuwe collega!

Amber, wil je jezelf eens kort voorstellen?

Mijn naam is Amber Patterson, ik ben 26 jaar en woon in Nieuwegein. Vanaf januari werk ik 5 dagen per week bij 4Some. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn vrienden en vriendinnen, denk hierbij aan etentjes of een drankje op het terras.

Hoe ben je bij 4Some terecht gekomen?

Een van mijn beste vriendinnen, Demi Godee (Kam-coördinator), wees mij op de vacature bij 4Some. Ik ken Demi al sinds de basisschool en zij wist dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. De rol leek mij op het lijf geschreven dus heeft ze mij aangedragen.

Wat maakte dat je een stap in je carrière wilde maken?

Ik heb hiervoor in de makelaardij gewerkt als office manager. Een leuke functie die ik met veel plezier heb uitgevoerd, maar ik vind het belangrijk om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Ik heb mijn bachelor Communicatiemanagement behaald, en die kan ik bij 4Some veel meer in de praktijk brengen.

Waarom heb je voor 4Some gekozen?

De doorslaggevende factor was het gevoel dat ik kreeg na de sollicitatiegesprekken. Mijn voorkeur gaat uit naar een familiaire sfeer op de werkvloer en dat merkte ik bij 4Some meteen. Ik vond het fijn dat er meerdere gesprekken met verschillende afdelingen werden ingepland voordat ik werd aangenomen. Op deze manier wist ik zeker dat mijn indiensttreding breed gedragen werd. Ook vond ik het leuk dat ik meerdere mensen sprak die allemaal hetzelfde verhaal vertelde maar in hun eigen woorden. Zo kan je zien dat 4Some ook daadwerkelijk biedt wat er wordt verwacht en dat iedereen dit op zijn of haar manier ervaart.

Wat is je rol binnen 4Some?

Ik vervul een dubbele functie binnen het bedrijf: die van HR-assistent en marketingcommunicatie medewerkster. Dit houdt in dat ik op dinsdag en donderdag helemaal vrij ben voor alles rondom marketing en communicatie en de overige dagen beschikbaar ben voor alle HR-zaken die je maar kunt bedenken.

Wat zijn je taken als HR-assistent?

Ik ben er al achter dat een HR-assistent een heel breed takenpakket omvangt. Een greep uit de taken is: verlof toekennen, werkgeversverklaringen opstellen, opleidingen regelen voor het personeel, in- en uitdienst proces voorbereiden en monitoren, ziek- en betermeldingen documenteren, geboorte- en ouderschapsverlof in kaart brengen en ga zo maar door. Het werk is heel afwisselend en ik hoop te kunnen bereiken dat het personeel mij weet te vinden om ze te ondersteunen!

Wat kunnen we van je verwachten als het gaat om marketingcommunicatie?

Ik vind het leuk dat marketingcommunicatie nog in de kinderschoenen staat bij 4Some. Dit geeft mij heel veel creatieve ruimte en vrijheid. Ik ben momenteel bezig met het opnieuw uitvinden van het introductieboekje voor nieuwe medewerkers. Deze gaan we in een compleet nieuw jasje steken. Daarnaast zal ik de website gaan updaten. Ook zal ik een communicatieplan gaan schrijven voor toekomstige uitingen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Waar ik mijzelf vooral op wil focussen is het gedeelte job marketing. Ons bedrijf op een aantrekkelijke wijze te positioneren voor werkzoekenden, door de juiste media mix in te zetten. Ik wil meer van 4Some laten zien, en uitdragen waarom het zo leuk is om voor dit bedrijf te werken. Hier heb ik de hulp van mijn collega’s hard bij nodig; denk aan het doorsturen van leuke foto’s en video’s van hun werkzaamheden. Natuurlijk zal ik ook zelf op pad gaan om beelden op locatie te schieten. Ze kunnen me hier altijd voor uitnodigen.

Waar kijk je het meest naar uit om te gaan doen?

Ik heb zin om mij te specialiseren op HRM gebied. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om een professionaliseringsslag te maken op marketingcommunicatievlak.

Hoe is je eerste indruk van het bedrijf?

Tot nu toe heb ik een warm welkom ervaren. Iedereen is erg vriendelijk geweest en werkte elke dag keihard om er een succes van te maken. Ik heb ook de kerst- en nieuwjaarsborrel mogen meemaken en vind het leuk om iedereen ook in een wat informelere setting te leren kennen.   

Ook werken bij 4Some? Bekijk hier onze vacatures!

 

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op