4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4SOME'ER VOORSTELLEN, JEANNE BRONKHORST

4SOME'ER VOORSTELLEN, JEANNE BRONKHORST

Vanaf begin dit jaar kun je Jeanne Bronkhorst tegen komen bij 4Some technisch beheer. Ze vervult de functie secretarieel medewerkster. In deze functie zorgt Jeanne dat alles bij ons op kantoor op rolletjes loopt. Ze is het visitekaartje van 4Some en bezorgt gasten en collega's graag een warm welkom. We geven Jeanne graag het woord! 

Jeanne, kun je jezelf kort introduceren?

Ik ben Jeanne Bronkhorst, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn partner Vincent en twee dochtertjes Jill & Kate in Meerkerk. In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij: ik klus graag in huis, ga geregeld borrelen met vrienden of erop uit met mijn dochters. Sinds januari dit jaar mag ik deel uitmaken van het enthousiaste 4some team.

Hoe ben je bij 4Some terecht gekomen?

Op een verjaardag sprak ik met Kim Swagers (HR adviseur), zij vertelde mij over de openstaande vacature. Ik was meteen enthousiast en heb datzelfde weekend mijn sollicitatie brief verstuurd. Toen is het balletje snel gaan rollen, de week erop mocht ik al op gesprek komen. 

Wat maakte het dat je een stap in je carrière wilde maken?

Ik heb 12 jaar bij een prettig bedrijf gewerkt, helaas bleek dit moeilijk te combineren met een jong gezin waardoor ik besloot om enige tijd te stoppen met werken. Na een jaar thuis te zijn geweest wilde ik graag een nieuwe uitdaging vinden die goed te combineren is met het ouderschap.

Waarom heb je voor 4Some gekozen?

Ik ben een mensenmens, betrokken bij het bedrijf waar ik werk en vanuit mijn werkverleden ben ik service- en klantgericht. Deze facetten vond ik terug in de vacature en op de website van 4some en proefde ik tijdens mijn sollicitatie gesprek, het is de juiste match voor mij!

Wat houdt jouw functie bij 4Some in? 

Als secretarieel medewerkster vervul ik een veelzijdige functie; collega’s kloppen aan met allerlei vragen, ik beheer de mailbox, bestel allerlei bedrijfsmiddelen, verzorg de lunch en ga zo maar door. Daarnaast sta ik paraat voor inkomende telefoontjes en gasten.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik begin de dag door de kantoor ruimtes te openen en te zorgen dat alles netjes is. Vervolgens open ik de mailbox en mijn agenda. De dagelijkse planning is iedere dag anders. Nog een van de redenen dat ik mijn functie zo leuk vindt! 

Waar kijk je het meest naar uit om te gaan doen?

Ik krijg er energie van om anderen te helpen, collega’s te ontlasten en zaken te regelen. Ik ben nu nog onervaren binnen 4Some, dus ik moet anderen nog om hulp vragen. Ik kijk er naar uit dat ik de functie eigen heb kunnen maken, ideeën kan inbrengen en meer taken zelfstandig kan vervullen.

Hoe is je introductietijd verlopen?

Ik werd warm ontvangen bij 4Some, kreeg een buddy toegewezen en heb een goede introductie gekregen. Hierdoor voelde ik mij meteen welkom. Ik leer mijn collega’s en het bedrijf steeds beter kennen!

Hoe zie jij de toekomst binnen 4Some?

Ik wissel niet graag van baan, 4Some is mijn tweede baan. Ik zie mijzelf hier voor lange tijd werken en ik hoop mijzelf de komende jaren te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ook werken bij 4Some? Bekijk hier onze vacatures! 

 

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op