4Some in het kort

selectiefoto-s-3-mb-22.jpg

Betrokken bedrijf met gerenommeerde klanten

4Some is gespecialiseerd in beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties. Wij richten ons volledig op gebouwen die in gebruik zijn, dus zijn nadrukkelijk geen nieuwbouwinstallateur. Onze naam 4Some (viertal) verwijst naar de vier spelers in het werkveld. In opdracht van de eigenaar, beheerder of gebruiker van een gebouw, zijn wij de vierde partij in de keten met als gemeenschappelijk doel: optimaal onderhoud en beheer.

Na de oprichting in 2001 is 4Some  uitgegroeid tot een landelijk opererend technisch beheer en onderhoudsbedrijf met als standplaats IJsselstein (UT). In opdracht van gerenommeerde klanten onderhouden en beheren wij circa 180 gebouwen met een grootte van 5.000 tot 85.000 m². Dit doen we met uitstekend opgeleide (service)technici en in-house specialisten op zeven vakgebieden.

Met ruim 100 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf. We zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze teams werken accountgericht met een objectmanager als vast contactpersoon. Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, kunnen we snel handelen en flexibel inspelen op uw wensen.

Behoefte aan ontzorging van 
uw technische installaties?

Werkvelden Specialismen