Werkwijze 4Some technisch beheer

Uitvoering en communicatie goed geregeld

black-white-10.jpg

Uitvoering

Het beheer en onderhoud van uw werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties moet goed geregeld zijn. U wilt hier geen omkijken naar hebben. Wel wilt u op de hoogte gehouden worden van de status van de installaties en de wettelijke verplichtingen. 4Some begrijpt dit en informeert u hierover tijdig.

Voor alle beheer- en onderhoudswerkzaamheden die wij voor u verrichten, hebt u één contactpersoon (Single Point of Contact (SPOC)). We werken met accountgerichte objectteams, waarbij de objectmanager eindverantwoordelijk is voor kwaliteitsbewaking en naleving van de overeengekomen afspraken. Een vaste objecttechnicus onderhoudt de dagelijkse contacten met de beheerder en gebruiker. Hij bezoekt uw gebouw op vaste momenten en lost eerstelijnsstoringen op. Uiteraard zijn wij volledig geautomatiseerd en werken we met een digitaal Gebouwenbeheersysteem.

selectie-2e-shoot-4-some-3-mb-2-van-61-gesneden-1.png

Communicatie

Goed communiceren is essentieel voor een geslaagde operationele uitvoering én een duurzame samenwerking. Daar zijn wij ons duidelijk van bewust. We geloven dat communicatie gaat over zorgvuldigheid en verbinding en dat de kwaliteit ervan ook schuilt in de details. Zoals bijvoorbeeld het op tijd en bij de juiste persoon aan- en afmelden en tijdig indienen van een gespecificeerde offerte. Maar ook heldere uitleg, correcte (storings)rapportages, duidelijke onderhoudsplanningen, waardevolle adviezen en beschaafde omgangsvormen. Allemaal zaken waarin wij ons onderscheiden en die voor u het verschil maken.

De toegevoegde waarde van onze dienstverlening

documents.svg

Instandhouding; beheer en onderhoud

Wij voeren preventieve onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Deze zijn nodig om uw technische installaties veilig en ongestoord te laten functioneren. Gedurende de looptijd van de onderhoudsovereenkomst controleren, onderhouden, smeren en oliën we minimaal een keer per jaar de hoofdcomponenten van uw technische installaties.

Om de kosten voor toekomstig onderhoud inzichtelijk te maken en te minimaliseren, stelt 4Some een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op.


gear.svg

Comfort; renoveren, verbouwen en/of vervangen

Is uw installatie aan vervanging toe? Gaat u uw gebouw verbouwen of renoveren? Op basis van een offerte op maat verzorgt 4Some de uitvoering hiervan. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. Zo kunt u kiezen voor vaste prijsafspraken of facturatie van werkelijk gemaakte kosten.

Een efficiënte energiehuishouding van uw installaties en gebouw bespaart kosten en past in het streven naar duurzaamheid. Dit is ook vastgelegd in het Klimaatverdrag 2023. 4Some begeleidt u bij het treffen van de juiste maatregelen om gedurende de levensduur van uw gebouw optimale energieprestaties te realiseren.


search.svg

Borging wet- en regelgeving; inspecties en keuringen

4Some beschikt over de vereiste certificeringen voor wettelijke verplichte periodieke keuringen. Hierbij kunt u denken aan: SCIOS Scope 1, 2 en 7, SCIOS Scope 8, F-gassen besluit/BRL, EPBD I en II, NEN2767 conditiemeting en BRL6000-21 (WKO).

Voor de wettelijke verplichte werkzaamheden zoals maandelijkse OP (opgeleid persoon) ronden voor de brandmeldcentrale en de sprinklertesten heeft 4Some opgeleide medewerkers.


Behoefte aan ontzorging van 
uw technische installaties?

WerkveldenSpecialismen