4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

PROJECT PWC PLAZA WESTGATE I AMSTERDAM

PROJECT PWC PLAZA WESTGATE I AMSTERDAM

4Some heeft recent een mooie opdracht ontvangen vanuit PwC: het betreft de verbouwing van de Plaza (centrale ruimte) van het kantoor Westgate I in Amsterdam. Het internationale accountants- en belastingadvieskantoor heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het kantoor in Amsterdam behelst 2 panden: Westgate I (een samenvoeging van 3 panden) en Westgate II. Deze zijn middels een ondergrondse voetgangerstunnel met elkaar verbonden. Samen goed voor zo’n 56.000 m2 kantoorruimte.

Vorig jaar hebben we mee mogen werken aan de verbouwing van de Plaza van Westgate II en na een lange en intensieve samenwerking met ISS en PwC, hebben we ook de opdracht voor de verbouwing van de Plaza in Westgate I mogen ontvangen. 4Some is verantwoordelijk voor de aanpassingen aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Een grote complexe opdracht die in fases doorloopt tot en met 2024.

In augustus is gestart met de uitvoeringsfase en de eerste tussentijdse oplevermomenten zijn inmiddels al geweest. Wij wensen de projectteams nog veel succes!

Object

Plaza Westgate I Amsterdam

Oppervlakte

28.168 m2

Opdrachtgever

PwC

Gebruiker

PwC

Werkvelden

Elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties

Projectomschrijving

Werkzaamheden betreffen onder meer het herinrichten van de Plaza begane grond, bouwdeel B-C-D, middenkern. Deze zal worden omgevormd tot nieuw restaurant met diverse food outlets en een zitgebied dat gericht is om elkaar te ontmoeten. 4Some is verantwoordelijk voor de aanpassingen aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin inclusief brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Uitvoering

De uitvoering van de werkzaamheden vinden plaats in het 3e en 4e kwartaal 2023 en lopen door tot in 2024.

Contactpersonen 4Some

Stefan Schuur en Cornell Kanters, Projectleiders W en E

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op