Visie 4Some technisch beheer

Duurzaam betrokken

selectiefoto-s-3-mb-22-1.jpg

Duurzaam en verantwoordelijk

4Some wil de beste technische dienstverlener zijn op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties. Wij bieden specialistische kennis, uitstekende service en op maat afgestemde dienstverlening.

Als technisch partner en organisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid voor milieu, klimaat en mensen. In onze oplossingen zoeken wij zoveel mogelijk naar energiebesparende technieken. Uiteraard zorgen we met efficiënt beheer en onderhoud (nauwkeurige inregeling van installaties) voor een minimale energiebehoefte en adviseren we onze opdrachtgevers over energiezuinig gebruik en duurzame energiewinning.

4Some voldoet aan de Europese richtlijn 'energieprestatie gebouwen', afgekort als EPBD (Energy Performance of Buildings Directive). Eigenaren en gebruikers van gebouwen moeten sinds 1 december 2013 aan deze regeling voldoen. 4Some heeft hiervoor opgeleide en gecertificeerde medewerkers.

Vanzelfsprekend is ons eigen kantoorgebouw energiezuinig, onder andere door gebruikmaking van warmte-koudeopslag (WKO). Ook op andere vlakken werken we duurzaam: we corresponderen zoveel mogelijk digitaal, ons afval gaat door een zogenaamde milieu- c.q. recyclingstraat en ons parkeerterrein telt oplaadpunten voor elektrische auto's.

 

selectie-2e-shoot-4-some-3-mb-44-van-61-.jpg

VCA

Ons beleid is erop gericht dat medewerkers, tijdelijke medewerkers en onderaannemers elke dag veilig en gezond aan de slag (kunnen) gaan. Onze VCA**-certificering waarborgt deze veiligheid. Door het uitvoeren van taak-risico-analyses en werkplekinspecties worden onveilige situaties in kaart gebracht en gekoppeld aan beheersmaatregelen.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot succes!

Goede medewerkers zijn de dragers van ons succes. Om mensen te boeien en duurzaam te binden, kiezen wij voor goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden, persoonlijke betrokkenheid en een prettige werkomgeving in een modern kantoorgebouw.

Onze visie is helder: "Wij zijn goed voor onze medewerkers en onze medewerkers zijn goed voor onze opdrachtgevers."


Behoefte aan ontzorging van 
uw technische installaties?

Werkvelden Specialismen