4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4some-allianztower.jpg

ALLIANZ TOWER COOLSINGEL 120 ROTTERDAM

05-09-2022

Begin dit jaar mochten we als 4Some weer een mooi object toevoegen aan onze onderhoudsportefeuille: de Allianz Tower aan de Coolsingel 120 in Rotterdam. Beheerder Sienna Real Estate, voorheen L’Etoile Properties, heeft namens eigenaar Rotali B.V. het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden en huurdergerelateerde (klimaat) installaties per 1 januari 2022 aan 4Some technisch beheer B.V. gegund. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op en bedanken wij alle partijen voor het getoonde vertrouwen.

Lees meer
4some-2022-stefan-nieland.jpg

EVEN VOORSTELLEN, STEFAN NIELAND

10-08-2022

Vanaf juni 2022 is hij in dienst bij 4Some Technische Beheer, Stefan Nieland. In de rol van Uitvoerder versterkt hij inmiddels het team Projecten W (werktuigbouwkunde) van Stefan Schuur en collega’s. Tijd voor een korte kennismaking met deze nieuwe collega!

Lees meer
photo-2022-06-23-13-02-07.jpg

4SOME STIMULEERT KENNISDELING DOOR WORKSHOPS

30-06-2022

Om de beleggers, beheerders en gebruikers van onze objecten goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het als 4Some belangrijk dat de kennis van onze medewerkers op peil is en blijft. Dit doen we uiteraard via individuele trajecten, maar ook door de kennisdeling binnen ons bedrijf te stimuleren. Hiervoor organiseren we sinds enige tijd actief workshops. Medewerkers kunnen hiervoor zelf ideeën en onderwerpen aandragen. Een zeer succesvol concept blijkt inmiddels.

Lees meer
planeetbaan-hoofddorp.jpg

PROJECT PLANEETBAAN 4 HOOFDDORP

21-06-2022

Door het mooie werk van ons onderhoudsteam de afgelopen jaren, heeft 4Some recent een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit Den Dekker Project Bouw. Het betreft de renovatie van diverse verdiepingen van het hoofdkantoor van Crocs Europe BV, gevestigd aan de Planeetbaan 4 in Hoofddorp. Wij mogen ons in dit project bezighouden met zowel de bestaande als nieuwe E en W installaties op deze verdiepingen.

Lees meer
4some-tech-studenten-roc.jpg

ROC STUDENTEN RONDEN OPDRACHT DUURZAAMHEID AF

16-06-2022

De afgelopen maanden hebben 3 ROC-studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hun bedrijfsopdracht uitgevoerd bij 4Some. De studenten van de mbo-opleiding Technicus Engineering hebben zich voor hun opdracht gebogen over de verduurzaming van een vakantiepark. Wij gingen in gesprek met Damian Piek, Mick Epping en Spike Kreeft (19) over hun opdracht en ervaringen bij 4Some Technisch Beheer.

Lees meer
parc-sandur.jpg

PARC SANDUR (CENTER PARCS) EMMEN

14-04-2022

Een kijkje achter de schermen van een mooie samenwerking met Parc Sandur Emmen. 4Some is enige tijd geleden gevraagd mee te denken over een acuut vervangingsvraagstuk waarbij snel geschakeld moest worden. Pijlers: comfort, bedrijfszekerheid en kostenefficientie met een relatief korte terugverdientijd. Uiteraard met de wens om ook direct stappen te maken op het gebied van verduurzaming. Wij kwamen met een advies op maat. 

Lees meer
4some-2022-kasper-wiekamp-1.png

NIEUW GEZICHT BIJ 4SOME TECHNISCH BEHEER

14-03-2022

Sinds 1 maart 2022 is hij een nieuw gezicht bij 4Some: Kasper Wiekamp. Kasper is aangetrokken voor een nieuwe functie binnen 4Some, die van Commercieel Adviseur Contracten. In deze rol gaat hij zich richten op de doorontwikkeling van 4Some als technisch beheerder van gebouwgebonden installaties in de commerciële vastgoedmarkt. In een persoonlijk gesprek stelt hij zich graag aan u voor.

Lees meer
4some-2022-stein-croppedv2-1.jpg

4SOME SPONSORT JONG SCHAATSTALENT

18-02-2022

Olympisch schaatskampioen worden, dat is de ultieme droom van de 18-jarige Stein de Wit uit IJsselstein. En hij is al aardig op weg. In zijn leeftijdsklasse behoort hij al tot de Nederlandse top 10 op de 500 meter sprint. Komend weekend rijdt Stein de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, de NK Sprint in Enschede. 4Some Technisch Beheer steunt dit lokale schaatstalent in zijn topsport carrière en de weg naar de Olympische Spelen.

Lees meer
samenwerking.jpeg

SUCCESVOL SAMENWERKEN

09-04-2021

4Some is een toonaangevend technisch beheerder die voor haar klanten ook projecten realiseert in bestaande objecten. Dit zowel op werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied.

Wij denken graag al mee in de ontwerpfase maar ook een ontwerp welke is gemaakt door een adviseur voeren wij graag voor u uit. Samenwerking is hierin het sleutelwoord.

Lees meer