4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4some-brje-balie-1.jpg

4SOME'ER VOORSTELLEN, JEANNE BRONKHORST

06-02-2024

Vanaf begin dit jaar kun je Jeanne Bronkhorst tegen komen bij 4Some technisch beheer. Ze vervult de functie secretarieel medewerkster. In deze functie zorgt Jeanne dat alles bij ons op kantoor op rolletjes loopt. Ze is het visitekaartje van 4Some en bezorgt gasten en collega's graag een warm welkom. We geven Jeanne graag het woord! 

Lees meer
4some-paam-voor-kantoor.jpg

4SOME'ER VOORSTELLEN, AMBER PATTERSON

25-01-2024

Vanaf begin januari is ze in dienst bij 4Some technisch beheer, Amber Patterson. Ze vervult een nieuwe rol binnen 4Some; die van HR-assistent en marketingcommunicatie medewerkster. Tijd om eens kennis te maken met deze nieuwe collega!

Lees meer
jacco-mens.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, JACCO MENS

27-02-2023

Hij mag al bijna zijn koperen jubileum vieren want op 1 april aanstaande werkt hij 12,5 jaar bij 4Some, Jacco Mens. Jacco is één van onze meet- en regelspecialisten en hij wilde ons wel wat vertellen over zijn veelzijdige baan bij 4Some. Een echte vak fanaat die het naadje van iedere kous wil weten; de functie van specialist past hem dus als een jas. Naast meet- en regeltechniek bijt hij zich tegenwoordig helemaal vast in bodemtechniek: warmte- en koudeopslag in de bodem. We geven Jacco graag het woord!

Lees meer
4some-2022-medewerkeraanhetwoord-leosavelkouls.jpg

4SOME'ER AAN HET WOORD, LEO SAVELKOULS

08-09-2022

Bij 4Some zijn we trots op onze medewerkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat gebruikers, beheerders en beleggers tevreden zijn over onze dienstverlening. We laten je daarom graag kennis maken met een aantal collega’s. Zij vertellen zelf over hun werk bij 4Some en hoe zij het bedrijf ervaren. Dit keer spraken we af met Servicetechnicus Leo Savelkouls bij World Trade Center Rotterdam.

Lees meer
4some-2022-stefan-nieland.jpg

EVEN VOORSTELLEN, STEFAN NIELAND

10-08-2022

Vanaf juni 2022 is hij in dienst bij 4Some Technische Beheer, Stefan Nieland. In de rol van Uitvoerder versterkt hij inmiddels het team Projecten W (werktuigbouwkunde) van Stefan Schuur en collega’s. Tijd voor een korte kennismaking met deze nieuwe collega!

Lees meer
photo-2022-06-23-13-02-07.jpg

4SOME STIMULEERT KENNISDELING DOOR WORKSHOPS

30-06-2022

Om de beleggers, beheerders en gebruikers van onze objecten goed van dienst te kunnen zijn, vinden we het als 4Some belangrijk dat de kennis van onze medewerkers op peil is en blijft. Dit doen we uiteraard via individuele trajecten, maar ook door de kennisdeling binnen ons bedrijf te stimuleren. Hiervoor organiseren we sinds enige tijd actief workshops. Medewerkers kunnen hiervoor zelf ideeën en onderwerpen aandragen. Een zeer succesvol concept blijkt inmiddels.

Lees meer
4some-tech-studenten-roc.jpg

ROC STUDENTEN RONDEN OPDRACHT DUURZAAMHEID AF

16-06-2022

De afgelopen maanden hebben 3 ROC-studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hun bedrijfsopdracht uitgevoerd bij 4Some. De studenten van de mbo-opleiding Technicus Engineering hebben zich voor hun opdracht gebogen over de verduurzaming van een vakantiepark. Wij gingen in gesprek met Damian Piek, Mick Epping en Spike Kreeft (19) over hun opdracht en ervaringen bij 4Some Technisch Beheer.

Lees meer
parc-sandur.jpg

PARC SANDUR (CENTER PARCS) EMMEN

14-04-2022

Een kijkje achter de schermen van een mooie samenwerking met Parc Sandur Emmen. 4Some is enige tijd geleden gevraagd mee te denken over een acuut vervangingsvraagstuk waarbij snel geschakeld moest worden. Pijlers: comfort, bedrijfszekerheid en kostenefficientie met een relatief korte terugverdientijd. Uiteraard met de wens om ook direct stappen te maken op het gebied van verduurzaming. Wij kwamen met een advies op maat. 

Lees meer
4some-2022-kasper-wiekamp-1.png

NIEUW GEZICHT BIJ 4SOME TECHNISCH BEHEER

14-03-2022

Sinds 1 maart 2022 is hij een nieuw gezicht bij 4Some: Kasper Wiekamp. Kasper is aangetrokken voor een nieuwe functie binnen 4Some, die van Commercieel Adviseur Contracten. In deze rol gaat hij zich richten op de doorontwikkeling van 4Some als technisch beheerder van gebouwgebonden installaties in de commerciële vastgoedmarkt. In een persoonlijk gesprek stelt hij zich graag aan u voor.

Lees meer