4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

ROC STUDENTEN GESLAAGD!

ROC STUDENTEN GESLAAGD!

Vorige week dinsdag was een spannende dag voor ‘onze’ Damian, Mick en Colin. De drie studenten van de Tech Campus in Nieuwegein hebben de afgelopen periode hun eindopdracht gedaan binnen 4Some en mochten eindelijk hun eindpresentatie geven aan hun docent. In aanwezigheid van hun 4Some begeleiders kwam op deze zonovergoten dag dan eindelijk het verlossende woord: Geslaagd!

Bekend terrein

Damian en Mick deden vorig jaar al hun stage bij 4Some en kregen daarna meteen een (bij)baan aangeboden. 4Some was dus al bekend terrein voor de mannen. Handig voor Colin, die dit jaar het team stagiaires heeft versterkt. Voor hun eindopdracht hebben ze allemaal 3 onderdelen moeten uitwerken: onderhoud, engineering en werkvoorbereiding/begeleiding. Ze mochten allemaal werken aan actuele vraagstukken binnen 4Some of bij opdrachtgevers. Mooie en relevante uitdagingen dus.

Toekomst

Ondanks hun vers behaalde mbo-diploma (middenkader engineering niveau 4) hebben de mannen hun verdere toekomstplannen al klaar. Zo gaat Damian verder met post-mbo MIT en zal Mick in deeltijd hbo technische bedrijfskunde gaan doen. Beiden blijven ze gelukkig nog aan boord bij 4Some om nog veel meer vlieguren te gaan maken. En ook Colin hebben we weten te enthousiasmeren bij 4Some te blijven. Hij heeft dinsdag meteen zijn contract getekend. Hij zal een aantal vakgerichte mbo-opleidingen gaan doen en start met een traject waarbij hij alle teams en disciplines binnen 4Some leert kennen. Welkom bij 4Some!

Samenwerking 4Some en ROC

‘De instroom van nieuw talent blijft enorm belangrijk’ aldus HR-adviseur Kim Swagers. ‘Wij zijn dan ook blij een goede samenwerking te hebben met het ROC.’ Technisch adviseur Ivo Fledderus: ‘Al enige tijd zijn we partner van het Vakcentrum Duurzame Energie, een initiatief van ROC Midden Nederland. Dit initiatief richt zich op het opleiden van bouwers en techneuten in de nieuwste energietechnieken. Een onderwerp dat wij als 4Some hoog op de agenda hebben staan.’ Kim: het is best intensief om de leerlingen te begeleiden naast je normale werkzaamheden. Maar gelukkig hebben wij binnen 4Some enthousiaste collega’s zoals Cornell Kanters en Herman van Dasselaar die de jonge generatie technici graag onder de vleugels neemt.’ Ivo: ‘We krijgen er gelukkig ook veel voor terug: enthousiaste jongens en meiden die ook weer de nodige vernieuwing met zich meebrengen. Een win-win situatie dus!’.

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op