4Some voor gebruikers


gebruikers.jpg

Gebruikers

U als gebruiker (huurder) wil vooral prettig kunnen werken en verblijven in een gebouw tegen de laagst mogelijke energiekosten en met een optimaal comfort. 4Some kan deze wensen voor u realiseren.

4Some werkt regelmatig rechtstreeks in opdracht van een gebruiker van een gebouw. Dit gebeurt als u, als gebruiker, contractueel verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de gebouwgebonden technische installaties. Uiteraard kunnen we ook het onderhoud verzorgen van installaties die u zelf in het gebouw hebt aangebracht. U krijgt dan een Single Point of Contact (SPOC): één contactpersoon voor alle techniek in 'uw' gebouw.

Voor de beheer- en onderhoudswerkzaamheden stellen wij in overleg met u een onderhoudsplanning op. Onze objecttechnicus komt dan een vaste dag per week of maand werkzaamheden uitvoeren. Storingen en kleine klussen worden direct verholpen en opgepakt. Tijdens zo'n onderhoudsbezoek kunt u vragen stellen en eventuele klachten bespreken. Op deze manier krijgt u op afgesproken tijden de juiste ondersteuning van een vaste medewerker.

Voor zowel de belegger, de beheerder als de gebruiker is 4Some de juiste partner. Onze naam zegt het al: we zijn de vierde partij in de keten en houden rekening met de wensen, behoeften en belangen van alle betrokkenen.

Onze klanten

mouse.svg

Gebruikers

 

ABN Amro Amsterdam

Adidas Amsterdam

Allianz Rotterdam

CMS Derks Star Busmann

Crocs Europe B.V.

De Persgroep Amsterdam

De Volksbank Utrecht

Grohe Nederland Zoetermeer

Havenbedrijf Rotterdam

Jumbo Supermarkten

 

 

Koninklijke Nederlandse Munt Utrecht

Landal Greenparks Reuver/Winterberg

NautaDutilh NV

Nederlandse Spoorwegen Utrecht

ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V.

PwC Amsterdam

Stolt-Nielsen B.V.

Troostwijk Amsterdam

Vattenfall N.V.

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

WerkveldenSpecialismen