4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

wtc-lr.jpg

WORLD TRADE CENTER SCHIPHOL AIRPORT

09-01-2024

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij sinds januari 2023 de main contractor zijn van alle technische installaties van het World Trade Center Schiphol Airport op Schiphol. 4Some is hierbij verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van alle werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- en transport installaties. Inmiddels is de implementatiefase bijna afgerond en kijken wij uit naar een nieuw beheerjaar op deze fantastische locatie. Wij bedanken Schiphol Real Estate, CBRE Investment Management en het WTC Schiphol Airport voor het vertrouwen en de aan ons gegunde opdracht!

Lees meer
wtc-plaza.jpg

PROJECT PWC PLAZA WESTGATE I AMSTERDAM

21-12-2023

4Some heeft recent een mooie opdracht ontvangen vanuit PwC: het betreft de verbouwing van de Plaza (centrale ruimte) van het kantoor Westgate I in Amsterdam. Vorig jaar hebben we mee mogen werken aan de verbouwing van de Plaza van Westgate II en na een lange en intensieve samenwerking met ISS en PwC, hebben we ook de opdracht voor de verbouwing van de Plaza in Westgate I mogen ontvangen. 4Some is verantwoordelijk voor de aanpassingen aan de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Een grote complexe opdracht die in fases doorloopt tot en met 2024.

Lees meer
vijzelstraat-68-78-4273.jpg

PROJECT VIJZELSTRAAT 68-78 AMSTERDAM

06-09-2023

De komende tijd werkt 4Some aan een nieuw project in het object aan de Vijzelstraat 68-78 in Amsterdam. 4Some is gevraagd mee te denken over de herinrichting van de 4e verdieping van het pand en alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties hierin. Na deze engineeringsopdracht zullen we aan de slag gaan met de door ons uitgedachte nieuwe indeling. Alle betrokkenen wensen wij veel succes met dit mooie project!

Lees meer
cuserstraat.jpg

PROJECT CUSERSTRAAT 85 AMSTERDAM

17-08-2023

Recent heeft 4Some een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit COARE Realisatie BV. Het betreft de complete verduurzaming van een luxe kantoorpand aan de Cuserstraat 85 in Amsterdam; 1 van de 5 panden die samen het Cuserpark vormen. Een mooie opdracht die tot stand is gekomen dankzij de goede samenwerking tussen onze teams projecten en specialisten.  

Lees meer
jll-emea-nl-kantoorgebouw-de-brug-rotterdam.jpg

DE BRUG / DE KADE ROTTERDAM

11-04-2023

Vanaf 1 januari 2023 heeft 4Some technisch beheer een nieuw iconisch object mogen toevoegen aan het portfolio: De Brug/De Kade in Rotterdam. Het object ligt pal langs de Nieuwe Maas en bestaat uit een L vormig laagbouwdeel met parkeergarage 'De Kade', en een zwevend bouwdeel 'De Brug'. Eind 2022 heeft 4Some al de opdracht mogen ontvangen om te starten met het casco maken van de verdiepingen in het pand en inmiddels is ook het beheercontract voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties aan ons gegund. Wij bedanken MVGM voor het vertrouwen en de opdracht.

Lees meer
20213-26-1.jpg

UP OFFICE BUILDING AMSTERDAM

21-12-2022

Al sinds juli 2017 verzorgt 4Some het technisch beheer en onderhoud van het UP Office Building in hartje Amsterdam. Gelegen aan het IJ biedt dit object goed bereikbare flexibele werkplekken en uitgebreide faciliteiten aan meerdere huurders. 4Some maakt onderdeel uit van het UP facility team en is daarnaast hoofdaannemer van de gefaseerde renovatie van alle technische installaties op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een mooie opdracht waar al onze kennis en ervaring samen komen!

Lees meer
4some-allianztower.jpg

ALLIANZ TOWER COOLSINGEL 120 ROTTERDAM

05-09-2022

Begin dit jaar mochten we als 4Some weer een mooi object toevoegen aan onze onderhoudsportefeuille: de Allianz Tower aan de Coolsingel 120 in Rotterdam. Beheerder Sienna Real Estate, voorheen L’Etoile Properties, heeft namens eigenaar Rotali B.V. het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden en huurdergerelateerde (klimaat) installaties per 1 januari 2022 aan 4Some technisch beheer B.V. gegund. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op en bedanken wij alle partijen voor het getoonde vertrouwen.

Lees meer
planeetbaan-hoofddorp.jpg

PROJECT PLANEETBAAN 4 HOOFDDORP

21-06-2022

Door het mooie werk van ons onderhoudsteam de afgelopen jaren, heeft 4Some recent een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit Den Dekker Project Bouw. Het betreft de renovatie van diverse verdiepingen van het hoofdkantoor van Crocs Europe BV, gevestigd aan de Planeetbaan 4 in Hoofddorp. Wij mogen ons in dit project bezighouden met zowel de bestaande als nieuwe E en W installaties op deze verdiepingen.

Lees meer
parc-sandur.jpg

PARC SANDUR (CENTER PARCS) EMMEN

14-04-2022

Een kijkje achter de schermen van een mooie samenwerking met Parc Sandur Emmen. 4Some is enige tijd geleden gevraagd mee te denken over een acuut vervangingsvraagstuk waarbij snel geschakeld moest worden. Pijlers: comfort, bedrijfszekerheid en kostenefficientie met een relatief korte terugverdientijd. Uiteraard met de wens om ook direct stappen te maken op het gebied van verduurzaming. Wij kwamen met een advies op maat. 

Lees meer