4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

WIJZIGING DIRECTIE / MANAGEMENT 4SOME TECHNISCH BEHEER

WIJZIGING DIRECTIE / MANAGEMENT 4SOME TECHNISCH BEHEER

De afgelopen 3 jaar heeft 4Some een stabiele groei en bijbehorende ontwikkeling doorgemaakt van een omzet van € 11mio en 79 medewerkers in 2018 naar een omzet van € 15mio en 95 medewerkers in 2020. Om de uitvoering van het werk op managementniveau blijvend aandacht te geven hebben we besloten de rol van manager operations aan de organisatie toe te voegen waarbij tegelijk de tweehoofdige directie wordt teruggebracht naar één. De manager operations is eindverantwoordelijk voor de uitvoerende teams beheer, projecten en specialisten en legt direct verantwoordelijkheid af aan de directeur.

Inmiddels hebben wij met Sam de Braaf de rol van manager operations ingevuld. Sam heeft in diverse managementfuncties de nodige ervaring in ons vakgebied opgedaan en kan met deze ervaring de uitvoerende teams ondersteunen en ontwikkelen. Voor meer informatie over Sam de Braaf zie https://www.linkedin.com/in/sam-de-braaf-277478103/?originalSubdomain=nl

De directievoering wordt voortgezet door Erik Pompe. Voormalig technisch directeur Ard-Jan Starrenburg gaat zich concentreren op de rol van business controller, zijn installatietechnische verantwoordelijkheden waren al eerder overgedragen aan technisch adviseur Ivo Fledderus.

Door deze wijziging houden wij de focus op onze missie:  de beste technische dienstverlener te willen zijn op het gebied van beheer en onderhoud van gebouw gebonden techniek.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erik Pompe (M 06-28906455 E erik.pompe@4some.nl) of Sam de Braaf (M 06-53380647 E sam.de.braaf@4some.nl)

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op