4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4SOME SPONSORT JONG SCHAATSTALENT

4SOME SPONSORT JONG SCHAATSTALENT

Olympisch schaatskampioen worden, dat is de ultieme droom van de 18-jarige Stein de Wit uit IJsselstein. En hij is al aardig op weg. In zijn leeftijdsklasse behoort hij al tot de Nederlandse top 10 op de 500 meter sprint. Komend weekend rijdt Stein de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, de NK Sprint in Enschede. 4Some Technisch Beheer steunt dit lokale schaatstalent in zijn topsport carrière en de weg naar de Olympische Spelen.

Talentstatus NOC*NSF

Stein zit in 6VWO op het Cals College in Nieuwegein, is onderdeel van het KNSB Talent Team Midden-Oost en heeft de talentstatus van het NOC*NSF. Hij traint iedere dag en op meerdere dagen zelfs 2x per dag. En dan hebben we het niet alleen over schaatstrainingen, maar ook over fiets-, kracht- en hersteltrainingen. Vanwege zijn talentstatus is zijn rooster zo ingericht dat hij al deze trainingen kan volgen. Zijn eindexamen mag hij zelfs verdeeld over 2 jaar doen. Alles zodat Stein zijn topsport kan beoefenen.

Kostbare ambitie

Ook binnen het gezin is er veel ingericht op het schema van Stein. Brengen, halen, materiaal dat gekocht en onderhouden moet worden, kleding die gewassen moet worden, de juiste voeding, trainingskampen etc. Het vergt niet alleen een hoop tijd, het kost ook een heleboel geld. Dit geld komt natuurlijk voor het grootste gedeelte vanuit het gezin, maar om de sport betaalbaar te houden en die Olympische droom te realiseren, is er meer nodig. Ook liefhebbers en sponsors kunnen daarom ‘meedoen’ met Stein door op verschillende manieren een bijdrage te leveren.

4Some 4Stein

4Some heeft bewondering voor de ambities van dit lokale schaatstalent. Daarom verdient Stein in onze ogen steun. De afgelopen 2 seizoenen hebben we dit al ‘low profile’ gedaan, maar nu maken we onze steun ook zichtbaar naar de buitenwereld. Met ons logo op Stein zijn kleding maken we duidelijk dat 4Some een trotse sponsor is en in hem geloven. Wij wensen Stein komend weekend enorm veel succes bij de NK Sprint en hebben er vertrouwen in dat hij een geweldig seizoen tegemoet gaat. Zet m op!

Meer weten over Stein of zijn prestaties volgen? Ga dan naar www.steindewit.nl.

stein-de-wit-in-actie.jpg

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op