4Some nieuws en klanten

Bekijk hier onze nieuwsupdates, referenties, kennisartikelen en blogs.

4SOME BESTAAT 20 JAAR!

4SOME BESTAAT 20 JAAR!

1 januari 2001 begon 4Some als een nieuw onafhankelijk onderhouds- en technisch beheer bedrijf voor gebouwgebonden technische installaties in en om gebouwen. Erik Pompe en Ard-Jan Starrenburg (co-founders) gingen samen met mede investeerder Jan Terberg uit de start blokken. De naam 4Some (viertal) stond en staat ook vandaag nog synoniem voor de vier stakeholders (of functies) in het speelveld van ons vakgebied: de eigenaar, de beheerder, de huurder en wij als 4e partij.

Samen met 5 technici en een kleine portefeuille gebouwen was 4Some nieuw in deze markt. Erik Pompe  met een verleden als commercieel manager bij een grote technische dienstverlener nam de commercie en algemene directie op zich. Ard-Jan Starrenburg met een technische achtergrond en veel ervaring in gebouwgebonden technieken nam als technisch directeur de uitvoering en backbone voor zijn verantwoording. De perfecte match zo bleek. Al vrij snel verworven zij serieuze contracten en breidden zij hun kennis uit met uitvoerende en ondersteunende collega’s.

In 2008 werden Erik en Ard-Jan 100% eigenaar en was 4Some inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige technisch beheerder in de markt van commercieel onroerend goed met high end klanten en gebouwen in heel Nederland. 4Some koos en kiest bewust voor de markt van bestaande gebouwen en niet voor nieuwbouw.

Anno 2021 staat 4Some stevig in de schoenen en onderhoudt zij circa 180 objecten met een oppervlakte van 1,5 miljoen m2 voor diverse eigenaren, beheerders en huurders. De missie en visie van 4Some zijn in al die jaren niet veranderd;

4Some wil de beste technische dienstverlener zijn op het gebied van onderhoud en beheer van gebouw gebonden installaties. Dit doen wij door in-house specialistische kennis en uitstekende op maat gemaakte dienstverlening te bieden. Wij zorgen goed voor onze 95 medewerkers en die zorgen op hun beurt weer goed voor onze klanten en gebouwen.

Erik en Ard-Jan zijn trots dat zij samen met hun collega’s, ondanks de diverse lastige economische omstandigheden van de afgelopen 20 jaar, dit mooie bedrijf hebben kunnen bouwen.

In het jaar 2021 zal 4Some (door de corona situatie daar waar het kan) deze mile-stone met de medewerkers vieren. Op naar het 25 jarig (echte) jubileum, wat dan groots gevierd zal worden!

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Neem contact met ons op