Nieuws 4Some technisch beheer

Blijf op de hoogte van marktnieuws, nieuws over
regelgeving en 4Some zelf natuurlijk

ijsselstein-schoon.jpg

MVO

11-03-2019

4Some heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Of het nou gaat om bijvoorbeeld het sponsoren van de Grootste Kerstboom of Zwemmen voor ALS; wij voelen ons erg verbonden met de stad en zijn graag actief betrokken bij lokale acties.

Lees meer
vca-logo2.jpg

VCA VERLENGD!

19-10-2018

Woensdag 12 september heeft de VCA verlengingsaudit plaatsgevonden. Tijdens een audit controleert een externe en onafhankelijke partij of onze organisatie is gewijzigd en of de (geoptimaliseerde) processen voldoen aan de VCA regelgeving.

Lees meer
dag-van-de-techniek.png

DAG VAN DE TECHNIEK

03-04-2018

Zaterdag 9 juni a.s. vindt de zevende editie van de Dag van de Techniek op en rond het Cals College IJsselstein plaats. Deze dag is gericht op alle jongeren die van een technische uitdaging houden.

Lees meer
boa.jpg

BEHEER OP AFSTAND (BOA)

07-03-2018

Wist u dat: 4Some beschikt over een module "Beheer Op Afstand" (BOA) waarmee installaties continue kunnen worden geoptimaliseerd waarbij we zoeken naar quick wins voor de opdrachtgever?

Lees meer
atlas-arena.jpg

ATLAS ARENA AMSTERDAM

07-03-2018

4Some verzorgt sinds 2014 het onderhoud en beheer van de werktuigbouwkundige installaties op de campus Atlas ArenA Amsterdam. 

Lees meer
wtc.jpg

WORLD TRADE CENTER ROTTERDAM

06-03-2018

Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund en Cushman & Wakefield hebben de opdracht (3-jarig contract) voor het onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties in het object World Trade Center te Rotterdam per 1 januari 2018 aan 4Some technisch beheer gegund.

Lees meer
dsc-0023.jpg

TIJD VOOR DIGITALE VERANDERING!

05-03-2018

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u met enkele muisklikken alle informatie over 4Some.


Lees meer

Behoefte aan ontzorging van
uw technische installaties?

Contact